söndag 17 maj 2009

VARNING! Nu tänker jag bli så där "fjollig"!

Ja, jag vet att jag inte brukar visa bilder på kläder och sånt men nu, NU måste jag bara visa vad det är för kläder som jag "går igång på"! Kläder som jag vill ha och använda hela dagen lång, kläder som jag vill sy när jag har tid....

Dorothea´s Closet har jag lånat de här bilderna ifrån, där finns det massor med fin-fina kläder!!!


Trots att jag är en "fröken petnoga" när det gäller att sy kläder så kan jag inte låta bli att älska den här klänningen trots den obefintliga mönsterpasningen på kjolen!

Klänningarna nedan tycker jag är fantastiska med alla sina detaljer! Behöver jag säga mer?!?

















Den här klänningen är spännande på sitt eget lilla vis! Faktiskt så letade jag efter en sådan för snart två år sedan! Det är en gravidklänning! Klicka här så kan ni läsa mer om den och se fler bilder!
jag hoppas att jag inte har tråkat ut er nu? Ville bara visa lite fina saker lixom....
Topplista för Bloggar

2 kommentarer:

  1. Kanonläckert! Inget slätstruket massproducerat här inte.

    SvaraRadera
  2. Svar på kommentar: Hehe, ja, det kanske är så. Min man är ju 22 år äldre än sin yngsta syster (halvsyster). De har ju också kul, även fast han mer är som en pappa för henne eller nåt. :-D Hon har iaf jätteroligt med sin 2 år yngre brorsdotter Molly!

    Jo, det ligger nog absolut något i det som Tomas Ljungberg säger. Jag tror det är mindre risk för syskonsvartsjuka osv. Man behöver inte kicka ut "fjolårskalven" så snabbt helt enkelt. Jag umgås jättemycket med min 5 år yngre syster, även fast det kanske dröjde till hon var 8 innan vi hade så mycket gemensamt. Men ändå. Tack för uppmuntringen! :-)

    SvaraRadera