onsdag 4 februari 2009

Bombnedslag! Terrorister? Ja, en liten rackare!

Vinden viner i fönsterspringorna, vargarna ylar utanför knuten på lägenheten, det dammar i trapphuset... Ja vi bor i ödebygden!

Men tro fan inte att vi undsluppit terrordåd och gasbomber för det! Det spelar ingen roll om vi så skulle levt diplomatliv på nordpolen(!) Vi blir ändå anfallna av terrorister dagligen! Åtminstonne en... En liten rackare!

Vi har sett den där terroristen många gånger. Men bara en skymt, för det är en snabb typ! Och fräck! För att inte tala om högljudd!

Vi hör hur det börjar tjuta gällt! "Det brinner, vi måste hitta brandkällan! Spisen!!!" fort fram med brandsläckaren, men... "Ja ha har du fastnat under stolen..."

Ibland undrar man vad för slags bomb som slagit ner i min pysselkorg... Finns det "garnmisiler"?


Ibland placeras det sprängladdningar i min byrå och kläderna ligger lite varstans... Det har även en tendens att bli smuttstvätt blandat med ren tvätt när man ska plocka undan lite snabbt...

Efter mångt och mycket lurpassande (jag kanske borde söka till det millitära som krypskytt?) infångades terroristen även denna dag för att fylla på sitt ennergiförråd!

Undrar vad vi ska leka i morgon?

Topplista för Bloggar

2 kommentarer:

  1. Ha, ha, raringen. Det där med att barn är långsamma på att lära sig krypa och gå är bara påhitt. Så fort man inte ser så springer de som satan.

    SvaraRadera
  2. Hallå, har du somnat? Du har en utmärkelse att hämta hos mig.

    SvaraRadera